Foto: Valsts policija
Kamēr Raimonds Vējonis vēl prāto, kam uzticēt valdības sastādīšanu, mēs pārējie varam nodoties kultūras baudīšanai un pavērot kādu no jaunajām latviešu filmām, vai arī veltīt pa kādam skarbākam vārdam Valsts policijai, kas, pildot savus pienākumus, sacēlusi vēl lielāku narkotiku skandālu, nekā pirms pāris nedēļām Jūrmalā.

Par vienu no aktuālākajiem nedēļas notikumiem sociālajos tīklos kļuva Viļānu pagasta sāga, kur policija ierosinājusi krimināllietu pret kādu pensionāri, kura savā teritorijā bezkaunīgi audzējusi kaņepes. Beigās tomēr izrādījās, ka kundze nav gluži narkokarteļa barons, krimināllieta pārtraukta, kaņepēs nav atrasts ne grams narkotisko vielu, taču tracis internetā ne pa jokam.

Šogad tiekam lutināti arī ar jaunām kinofilmām un par pēdējā laika aktuālākajām noteikti varam saukt pašmāju filmas "Homo Novus" un "Tēvs nakts". Katra ar savu noskaņu, stāstu un pēcgaršu un par abām dzirdami dažnedažādi pašmāju kino gardēžu viedokļi.

Diemžēl mums nav pieejama precīzāka informācija par to, vai šajā mirklī notika ļoti elegants dancis, vai kāds cits saviesīgs rituāls, vai arī šis ir vienkārši ārkārtīgi veiksmīgi uzņemts kadrs.

Visubeidzot vēlamies atklāt dažas sen slēptas patiesības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!