Foto: DELFI Aculiecinieks
Apsveicam mūs visus – esam piedzīvojuši karstāko maiju novērojumu vēsturē un paldies visiem, kuri to padarīja vēl karstāku. Šonedēļ iemācījāmies to, cik būtiski ir novērtet pašu tuvāko, kas mums ir – internetu, kā arī to, kas īsti slēpjas zem vārda "šļura".


Pirms nedēļas daļai no nācijas gadījās uz brīdi piedzīvot vienu no postošākajām nelaimēm – interneta pazušanu. Vieni sūdzējās, ka neredz futbolu, bet citi beidzot uzzināja, kā izskatās pasaule ārpus spilgtajiem ekrāniem. Ielās runā, ka šis bijis apzināti plānots tīkla pārrāvums, lai mēs februārī varētu baudīt demogrāfisko uzplaukumu.

Apsveicam, šī jau tagad ir pati garākā vasara, kāda mums pēdējo gadu laikā ir bijusi, jo pēc tautas ticējumiem saulei ir jāspīd dažas reizes maijā un vienu nedēļu jūlijā. Īpaša līdzjūtība tiem, kuri maija nogalē devās atpūsties uz siltajām zemēm.

Vasarīgajās noskaņās ar karstiem izteikumiem izcēlās arī pāris politiķi. Rīgas mērs piemērīja jaunu iesauku cilvēkiem, kuri pilsētā nodarbojas ar stādīšanas darbiem, kamēr Saeimas atraktīvākais deputāts TV tiešraidē izcēlās ar sev raksturīgu tiešumu. Jo tuvāk vēlēšanas, jo spožākas frāzes.

Te arī pāris jauni ieteikumi, kā padarīt dienu jautrāku sev un citiem.

Daudzi skaita dienas līdz Dziesmu un Deju svētkiem, kas ļaus mums no sirds palepoties ar mūsu tautisko garu un valodas spēku. Daži ansambļi jau mēģina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!