Foto: DELFI
Nedēļa paliks atmiņā ar neplānotiem viesiem Ventspils krastos, kas pamanījās vismaz uz dienu kļūt par valsts populārākajiem dzīvniekiem, bet tikmēr Rīgā šķēpi tika lauzti jautājumā par to, vai lielais kaimiņš ir pelnījis apsveikumus par nesen padarītajiem darbiem.

Roņi Kurzemes krastos nav sevišķi reta parādība un ne viens vien garāmgājējs ir novērojis, kā tie laiski zviln savā nodabā. Arī šonedēļ daži bija nolēmuši aplūkot Ventspili tuvāk, līdz ar to nonāca vairāku cilvēku telefonos vai sociālajos tīklos.

Vienam no roņiem sevišķi paveicās - ar viņu kopbildi uzņēma pats Lembergs un tas uzskatāms par sevišķu godu, jo parasti visi vēlas bildēties ar Aivaru, nevis viņš ar kādu. Ņemot vērā, ka noteikumi iesaka respektēt roņu komforta zonu un nelīst tiem nepieklājīgi tuvu, internetā sākās sevišķi karstas diskusijas, jo Ventspils galva beidzot ir pieķerts bargā noziegumā.

Krievijas prezidenta vēlēšanas bija pamats jokiem un sarkasmam ne tikai pie mums, bet arī visā pasaulē, taču diez vai joki prātā bija Vējoņa kungam un viņa administrācijai, kuriem dienu un nakti nācās lauzīt galvu par to vai apsveikt Putina kungu ar panākumu un kā to pareizi darīt un kurā dienā. Žēl, ka tie dziesmu svētki vēl nav, būtu varējuši visi kopā ko smuku nodziedāt par godu kaimiņonkuļa svētkiem.

Un lai kā arī būtu - galvenais ir nepadoties un sasniegt savu mērķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!