Foto: Shutterstock
Valentīndiena ir veiksmīgi pārdzīvota un nu varam uz gadu atlikt malā jokus par 'Titāniku' un Dona koncertu. Olimpiāde un 'Supernova' gan vēl turpinās pilnā sparā, nodrošinot dzīvību sociālajos tīklos cauru diennakti. Visticamāk tur arī dažiem rodas tās izmaiņas elektrības rēķinos. Ja ņemam tā tīri pēc tvītu daudzuma, tad pašmāju popmūzikas olimpiādei fanu ir krietni vairāk.

Lai gan ar brangu medaļu krāvumu šajās olimpiskajās spēlēs pagaidām nevaram dižoties, varam papriecāties par to, ka protam atbalstīt savējos arī brīžos, kad viņiem nepaveicas. Uzturot optimismu un pozitīvu garu, varam latviskā garā mierināt sevi ar domu, ka bez godalgām šo nedēļu aizvadīja arī pārējās Baltijas valstis, visa Balkānu pussala, kā arī Āfrika un Dienvidamerika.

14. februāris šogad kaut kā sagadījās gan ēnu diena, gan pelnu diena, gan Valentīndiena. Ja pelnu kaisīšana īpaši neielauzās mūsu ikdienās, tad ēnošanās un mīlestības svētki gan bija teju uz katra stūra. Visvairāk 'ēnu' šogad bija Donam - apmēram 10 000, bet visskaistākās Valentīndienas dāvanas, kā vienmēr - 'instagramā'.

Ja kādam ir bijusi spraiga nedēļa, tas noteikti ir Markus Riva. Viņš pamanījās kļūt par apspriestāko "Supernovas" dalībnieku, vispirms piedaloties konkursā trešo gadu pēc kārtas, pēc tam no tā izkrītot un pēc tam tomēr atkal nonākot finālā. Šādi pavērsieni ar slaveno mūziķi, protams, tika rūpīgi izvērtēti sociālajos tīklos.

Ā, kaut kas tur par to elektrību arī bija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!