Foto: Dainis Ģelzis, Kursas Laiks
Šonedēļ sociālajos tīklos varējām baudīt īstas delikateses un bija jau arī kārtīgs iemesls, jo daļa no aktīvajiem viedokļu un bažu paudējiem satikās pasākumā ar nosaukumu #Tviterballe. Pēc tam mums tika uzservēti pašmāju labumi ar nosaukumu #NamejaGredzens, bet saldajā ēdienā šoreiz īsta medusmaize - piparkūku namiņš kuģa formā.

Šī nedēļa ieies vēsturē kā nedēļa, kurā mēs ieguvām slavenāko kuģi Latvijas vēsturē. Pagaidām trūkst informācijas par pasažieru ietilpību, ieplānotajiem maršrutiem un turpmāko kapteiņa likteni, taču nav šaubu, ka šī kļūs par vienu no ievērojamākajām celtnēm Pāvilostas vēsturē.

Par svētku nedēļu šo noteikti var saukt arī vietējie kino gardēži, jo sen gaidītais un laicīgi nozākātais #NamejaGredzens nonāca uz lielajiem ekrāniem, bet īsākas un garākas recenzijas par meistardarbu nonāca, protams, internetā. Noprotams, ka sev vien zināmu iemeslu dēļ daudzi uz filmu devās, bruņojoties ar krietnu skepses devu, taču kinozālē piedzīvotais esot patīkami pārsteidzis. Gaidīsim nākamos viedokļus.

Kaut kur pa vidu starp aktualitātēm, baumām un sensācijām šonedēļ uzmirdzēja arī notikums, par kuru zināja tikai atsevišķa cilvēku grupa - twitter lietotāji. Nedēļas vidū kādā visiem uzdzīvi mīlošiem ļaudīm zināmā vietā tika sarīkota #Tviterballe. Vieni saka, ka gadus septiņus par vēlu, citi saka, ka tieši laikā, jo komunicēšana pēc sentēvu metodes - 'aci pret aci' jau kļūst par sava veida anomāliju. Lai nu kā - vismaz bija par ko patrīt mēles gan tiem, kuri ieradās, gan visiem pārējiem.

Nobeigumā arī pāris tvīti, kuri neiekļaujas nevienā no nedēļas galvenajām tēmām, bet tāpat iekļāvās starp nedēļas brangākajiem lomiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!