Latvijas basketbola klubam "Ventspils" trešdien FIBA Čempionu līgas mačā nāksies iztikt bez Riharda Lomaža, Māra Gulbja un Roberta Freimaņa, vēsta komandas preses dienests.

BK "Ventspils" savā laukumā trešdien aizvadīs FIBA Basketbola Čempionu līgas grupas turnīra 9. kārtas spēli, tiekoties ar grupas līderiem no Spānijas "UCAM Murcia".

Pēc traumas nav atguvies Rihards Lomažs, kurš ir komandas līderis gūto punktu rādītājos, iemetot vidēji spēlē 17 punktus. Traumā iedzīvojies arī Roberts Freimanis, kurš arī nevarēs palīdzēt komandai. Tāpat laukumā šovakar neredzēsim komandas kapteini Māri Gulbi, kurš ir saslimis un tuvākās nedēļās laukumā nedosies.

Lomažs šajā sezonā Čempionu līgā vidēji gūst 16,4 punktus un izdara trīs rezultatīvas piespēles, Gulbis izceļas ar 10,4 punktiem un 4,6 atlēkušajām bumbām, savukārt Freimaņa kontā vidēji 3,4 punkti un 2,9 atlēkušās bumbas.

Tiesa arī Spānijas komanda ieradusies bez diviem savas komandas spēlētājiem – Miltona Doila un Ovjē Soko. Soko vidēji spēlē gūst 12 punktus un tiek pie sešām atlēkušās bumbām, bet amerikāņu aizsargs Miltons Doils vidēji spēlē gūst 11 punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!