Foto: Imago/Scanpix/LETA

Anglijas klubs Mančestras "United", kas otrdien atbrīvoja galveno treneri Žozē Mourinju, kļūdaini publicēja informāciju par norvēģa Ules Gunara Sulšēra iecelšanu trenera amatā, un tas samulsināja Norvēģijas premjerministri Ernu Solbergu.

Otrdienas vakarā "United" oficiālajā mājaslapā kļūdas pēc tika publicēta informācija, ka 45 gadus vecais Sulšērs kļuvis par galvenā trenera amata vietas izpildītāju. Bijušais Norvēģijas izlases spēlētājs savulaik šajā klubā nospēlēja 11 sezonas, kurās guva 126 vārtus. Tomēr vēlāk šī informācija no mājaslapas pazuda. Acīmredzot vēl netika sakārtotas visas formalitātes, tāpēc paziņojums tika izdzēsts.

Tomēr Norvēģijas premjerministre Solberga paspēja sociālajā tīklā "Twitter" apsveikt Sulšēru: "Lieliska diena Norvēģijas futbolam. Lai izdodas savaldīt "Sarkanos Velnus"," rakstīja Solberga, kura vēlāk arī izdzēsa savu ierakstu.

Sagaidāms, ka tuvākajā laikā tomēr Sulšērs tiks apstiprināts par Mourinju amata pārņēmēju līdz sezonas beigām.

Sulšērs savā karjerā vadījis Norvēģijas komandu "Molde", bet 2014. gadā viņš trenēja Anglijas komandu Kārdifas "City", bet 2015. gadā Sulšērs atgriežas "Molde" vienībā, kur strādā joprojām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!