Foto: LETA

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" otrdien pret Minskas "Dinamo" aizvadīja savu sliktāko spēli šajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" otrdien, ielaižot vārtus priekšpēdējā minūtē, viesos ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:2) piekāpās Minskas "Dinamo" vienībai.

"Šī mūsu izpildījumā bija sliktākā spēle šajā sezonā. Ir grūti pateikt, kas bija par vainu, bet bija liels uztraukums. Varbūt pie vainas bija noraidījumi vai tas, ka ļoti gribam iekļūt izslēgšanas turnīrā. Līdz ar to bija daudz brāķa un kļūdu," pēc mača preses konferencē atzina Ankipāns.

Savukārt Minskas kluba galvenais treneris Andrejs Sidorenko norādīja, ka spēles ievadā viņa vadītā komanda neesot izpildījusi plānu.

"Sapratām, ka pretinieks ir labs, bet spēles sākums neritēja pēc mūsu plāna. Piekliboja vairākuma realizācija, bija daudz brāķa. Noslēdzošajā trešdaļā gan komanda atguva savu spēles līmeni un izcīnīja uzvaru. Psiholoģiski mums šis ir ļoti svarīgs panākums," uzsvēra speciālists.

Latvijas komanda ar 34 punktiem 38 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, no pirmā astoņnieka atpaliekot par pieciem punktiem. Tikmēr Minskas kluba hokejisti ar 24 punktiem 38 mačos ir desmitie starp 12 Rietumu konferences komandām.

Turpinājumā ceturtdien un sestdien Rīgas "Dinamo" gaidāmas cīņas viesos attiecīgi pret Sanktpēterburgas SKA un Helsinku "Jokerit", kurā spēlē bijušais rīdzinieku vārtsargs Jānis Kalniņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!