Foto: AFP/Scanpix
Nākamajā raidījuma "Hattrick" laidienā viesosies Latvijas čempions jauniešiem basketbolā un dažādās vecuma grupās arī vairākkārtējs Latvijas čempions džudo Ralfs Rūsiņš, kurš šobrīd Amerikā spēlē amerikāņu futbolu.

Šobrīd Ralfs NCAA spēlē 1. divīzijā, kas ir augstākais iespējamais koledžas futbola līmenis un turklāt līdz šim neviens Latvijā dzimis un audzis latvietis vēl nav kvalificējies tik augstu.

2015. gada sezonā Rūsiņš amerikāņu futbolu spēlēja Latvijas "Riga Lions" sastāvā. Basketbolu spēlējis Ķeizarmeža komandā, Latvijas U-16 izlasē un LBL komandā "Barons Kvartāls", tomēr galvenais sports jaunībā bijis džudo. Kā iespējams gūt panākumus tik dažādos sporta veidos un kādi ir Ralfa nākotnes plāni – par to saruna "Hattrick" studijā jau šo trešdien!

Uzdod savu jautājumu talantīgajam Ralfam Rūsiņam — interesantākie izskanēs "Hattrick" ēterā jau trešdien, 19. decembrī plkst. 21:00, kanālā 360TV un lietotnē "Shortcut"!

Vēl raidījumā viesosies 2018. gada Eiropas čempions rallijā Mārtiņš Sesks, kurš nāks klajā ar kādu svarīgu paziņojumu, un Igaunijā spēlējošais Latvijas volejbola izlases spēlētājs Toms Švāns. Savukārt Raivis Vidzis dosies uz Siguldu, lai izmēģinātu kamaniņu sportu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!