Foto: F64
Par Latvijas futbola virslīgas jauno ģenrālsponsoru ir kļuvusi uzņēmumu grupa ''Optibet'' un turpmāk pašmāju spēcīgākā futbola līga sauksies "Optibet Virslīga", vēsta turnīra rīkotāji.

Jau ziņots, ka biedrība ''Latvijas Futbola Virslīga'' (LFV) un sporta bārs ''SynotTip'' pēc sezonas beigām noslēdza aizvadīto trīs gadu sadarbību. Savukārt jaunais sadarbības līgums starp LFV un ''Optibet Sporta bārs'' noslēgts uz diviem gadiem.

Biedrības "Latvijas Futbola Virslīga" valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs pauž gandarījumu par noslēgto sadarbību. ''Mums ir patiesi liels prieks, ka par virslīgas ģenerālsponsoru kļūst kompānija "Optibet". "Optibet" ir pazīstams un spēcīgs zīmols un ir liels prieks, ka viņi ir novērtējuši mūsu darbu un saskata Latvijas futbola virslīgu kā spēcīgu partneri arī savu mērķu realizēšanai. Virslīga tuvāko gadu laikā sev ir izvirzījusi augstus mērķus, tādēļ spēcīgu partneru atbalsts mums ir svarīgs," teica Krivuņecs.

"Optibet" uzņēmumu grupas vadītājs Baltijā Dainis Niedra sacīja, ka no šīs sadarbības iegūst abas iesaistītās puses, jo mērķis abiem esot attīstīt sportu Latvijā kā konkurētspējīgu izklaides nozares produktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!