Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" apstiprinājis, ka šosezon tā saucamo "ziemas klasikas" spēli atklātā laukumā aizvadīs atkal pret Minskas "Dinamo".

Šī gada 20. janvārī rīdzinieki pirmo reizi savā vēsturē Latvijā aizvadīja spēli atklātā laukumā, nenosargājot divu vārtu pārsvaru un ar 2:3 piekāpjoties Minskas "Dinamo". Toreiz spēle risinājās pie tā saucamās "Ušakova kepkas", pie Rīgas 84. vidusskolas sporta kompleksa. Spēli klātienē varēja vērot 8500 līdzjutēju, un tribīnes bija pārpildītas.

Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis šonedēļ apliecināja, ka arī šajā sezonā būs "ziemas klasikas" spēle, bet neatklāja, kad un kas būs pretinieks. Tagad Rīgas "Dinamo" apstiprina, ka mačs risināsies tajā pašā vietā, tribīņu ietilpība tiks palielināta līdz 9000 skatītāju vietām, bet pretiniekos atkal būs Minskas "Dinamo". Spēle notiks 2019. gada 15. februārī, kas ir piektdiena.

Rīdziniekiem tā būs priekšpēdējā spēle regulārajā sezonā savās mājās, bet vispār pēc šī mača Rīgas "Dinamo" būs jāaizvada vēl trīs spēles regulārajā čempionātā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd Rīgas "Dinamo" ar 34 punktiem ieņem devīto vietu, no "play off" zonas atpaliekot par trīs punktiem. Savukārt Minskas "Dinamo" šajā sezonā ir viena no visas līgas pastarītēm, ar 22 punktiem ieņemot pēdējo, 12. vietu Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!