Foto: F64

Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" komanda otrdien cieta zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā.

"Severstaļ" viesos ar 1:3 (0:0, 1:2, 0:1) piekāpās Maskavas "Dinamo" vienībai, kurai līdz aptuveni decembra beigām jāiztiek bez savainotā uzbrucēja Mika Indraša.

Kulda šajā duelī uz ledus pavadīja 17 minūtes un 51 sekundi, šajā laikā veikdams trīs metienus pa vārtiem un pielietodams trīs spēka paņēmienus.

Kulda šosezon 39 spēlēs guvis divus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli, tiesa, bez punktiem viņš ir palicis jau 32 dueļos pēc kārtas.

Tāpat zaudējumu cieta vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kura savā laukumā ar 2:3 (0:1, 0:0, 2:2) piekāpās Ufas "Salavat Julajev" vienībai.

"Jokerit" vārtsargs Raiens Zapolskis šajā mačā atvairīja deviņus metienus, kamēr Ufas komandai uzvarai pietika ar tikai 12 raidījumiem pa amerikāņa sargātajiem vārtiem.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 66 punktiem 37 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par septiņiem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 52 punktiem 36 spēlēs ir Helsinku "Jokerit". Savukārt piektā ar 42 punktiem 38 cīņās ir Maskavas "Spartak", kuru pārstāv uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

Tālāk sestā ar 39 punktiem 39 cīņās ir Maskavas "Dinamo", bet devītā ar 32 punktiem 35 mačos ir Rīgas "Dinamo", kurai ar 24 punktiem 39 mačos seko Čerepovecas "Severstaļ".

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 63 punkti 38 mačos, bet otrā ar 53 punktiem 39 spēlēs ir Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard". Tikmēr astotajā vietā ar 35 punktiem 35 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuru pārstāv pašlaik savainotais latviešu aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!