Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" uz izbraukuma maču Slovākijā devies 26 spēlētāju sastāvā, vēsta vienība.

Rīdzinieki trešdien, 12. decembrī, Bratislavā tiksies ar vietējo "Slovan".

Izbraukumā devušies divi vārtsargi, astoņi aizsargi un 16 uzbrucēji. Izbraukumā līdz nav devušies aizsargi Sergejs Gimajevs un Dmitrijs Šuļeņins, kā arī uzbrucējs Gunārs Skvorcovs. Savukārt uzbrucēji Emīls Ģēģeris un Daniels Bērziņš šobrīd spēlē Latvijas U-20 izlases sastāvā pasaules čempionātā.

Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs šādi hokejisti vārtsargi Timurs Bilļalovs un Kristers Gudļevskis; aizsargi – Artjoms Aļajevs, Nerijs Ališausks, Uvis Balinskis, Metjū Maione, Roberts Mamčics, Kristaps Sotnieks, Marks Entonijs Zaneti un Kristaps Zīle; uzbrucēji – Oskars Batņa, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Mārtiņš Dzierkals, Koltons Giliss, Egils Kalns, Roberts Lipsbergs, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Matiass Mītinens, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Linuss Videls.

Rīgas "Dinamo" šobrīd ir piedzīvojuši septiņus zaudējumus pēc kārtas un KHL kopvērtējumā Rietumu konferencē atkāpušies jau uz devīto vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no labako astotnieka. Pēc spēles Bratislavā rīdziniekiem būs vairāku dienu atpūta, bet tad 18. decembrī komanda spēlēs Baltkrievijā pret Minskas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!