Foto: AP/Scanpix/LETA

Kristaps Porziņģis un Lebrons Džeimss šovasar varējuši kļūt par komandas biedriem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņujorkas "Knicks", vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

Spekulācijas par Džeimsa nenotikušo pāreju uzvirmoja pirmdien pēc "Karaļa Džeimsa" pašreizējās komandas Losandželosas "Lakers" spēles pret Maiami "Heat". Šī bija pēdējā savstarpējā spēle divu zvaigžņu starpā – Džeimss pret Dveinu Veidu.

Kādreizējie komandas biedri pēc mača pēdējās epizodes emocionāli atsveicinājās un Džeimss divdomīgi atbildēja uz Veida repliku. "Novērtēju, ka tu ļāvi man atvadīties šeit," par pēdējo savstarpējo dueli teica Veids, ar to domājot "Lakers" mājvietu "Staples Center". "Tas būtu vai nu šeit vai "Garden". Tā tas ir. Šī ir vienīgā vieta, kur mēs varējām pēdējo reizi tikties," atbildēja Džeimss, ar to domājot "Knicks" mājvietu "Madison Square Garden".

NBA apskatnieki Džeimsa izteicienu jau iztulkojuši kā iespējamību, ka viņš varēja arī nonākt Ņujorkā.

Šovasar Džeimsam beidzās līgums ar Klīvlendas "Cavaliers". Viņš paziņoja, ka neturpinās karjeru savā dzimtajā komandā, bet drīz pēc tam pievienojās vienai no NBA leģendārākajām komandām "Lakers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!