Foto: Publicitātes foto
No otrdienas, 11. decembra, Latvijas Volejbola federācijas mājaslapā internetā portālā "Delfi" iespējams nobalsot par saviem volejbola favorītiem sešās nominācijās. Labāko apbalvošana notiks Latvijas kausa izcīņas fināla laikā 23. decembrī Sporta namā "Daugava".

Šogad Latvijas labākie volejbolisti un treneri, no tiem seši – ar balsojuma palīdzību, tiks noteikti septiņās kategorijās. Gada volejbolista titulam nominēts Hermans Egleskalns ("Tours Volley-ball"), Deniss Petrovs (Ļeņingradas apgabala "Dinamo") un Edvīns Skrūders ("Jēkabpils lūši"). Labākās volejbolistes balvai izvirzīta Marta Kamēlija Levinska (RVS), Terēze Hrapāne ("C S M Clamart") un Elvita Dolotova (LU). Gada uzlecošā zvaigzne tiks noteikta Martas Kamēlijas Levinskas (RVS), Atvara Ozoliņa ("Parnu VK") un Edgara Toča (pludmales volejbols) konkurencē.

Labākais pludmales volejbolists jāizvēlas no Edgara Toča, Jāņa Šmēdiņa un Aleksandra Samoilova, labākā pludmales volejboliste tiks noteikta starp Tīnu Lauru Graudiņu, Anastasiju Kravčenoku un Alisi Leci, bet par gada pludmales volejbola treneri kļūs Genadijs Samoilovs, Lauris Iecelnieks vai Rihards Finsters.

Balsot internetā var reizi dienā līdz 18. decembrim. Balsojuma rezultāts būs viena no trim sastāvdaļām galarezultātam. Tas veidos 40 procentus no kopējā rezultāta, pa 30 procentiem labāko noteikšanā atvēlot Latvijas Volejbola federācijas (LVF) treneru un tiesnešu komisijām un neatkarīgam mediju balsojumam.

Trīs nominācijās lēmumu par uzvarētāju pieņems tikai LVF komisijas, nosakot labāko klasiskā un pludmales volejbola treneri un tiesnesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!