Foto: F64
Latvijas talantīgais skeitbordists Madars Apse, kurš ir pretendents uz pasaules gada skeitbordista balvu, trešdien viesosies televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick".

2014.gadā Madars Apse tika atzīts par Eiropas gada skeitbordistu, bet šogad viņš jau pretendē uz gada labākā skeitbordista titulu pasaulē. Lai veidotu filmas par skeitbordu, viņš apceļo pasauli un iesaistās dažādās šī sporta popularizēšanas aktivitātēs. Kādas iemaņas nepieciešamas, lai kļūtu par vienu no jaudīgākajiem skeiteriem pasaulē? Kā panākt, ka hobijs un sirdslieta kļūst arī par peļņas avotu un kādas ir skeitborda attīstības perspektīvas Latvijā? Par to saruna "Hattrick" studijā šo trešdien.

Uzdod savu jautājumu Madaram Apsem - interesantākie izskanēs "Hattrick" ēterā jau trešdien, 12. decembrī plkst. 20:30, kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut"

Tāpat raidījumā Latvijas dāmu kērlinga izlase atklās, kā tikušas pie lielākajiem starptautiskajiem panākumiem šī sporta veida vēsturē Latvijā. Bet Raivis Vidzis dosies iepazīt tik noslēpumaino raketlonu un skaidros, kas sanāk, kad apvieno galda tenisu, lielo tenisu, badmintonu un skvošu?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!