Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" kapteinis Lauris Dārziņš pēc emocionālā zaudējuma Ufas "Salavat Julajev" intervijā TV6 neslēpa sarūgtinājumu un veltīja kritiku soģu virzienā.

KHL kārtējā spēlē rīdziniekie piektdien "Arēnā Rīga" ar 2:4 piekāpās "Salavat Julajev", piedzīvojot sesto neveiksmi pēc kārtas. Otrā perioda izskaņā tiesneši gandrīz 10 minūtes pētīja Dārziņa vārtu guvumu, kas būtu ļāvis Rīgas "Dinamo" izvirzīties vadībā ar 3:2. Soģi gan lēma, ka ripa vārtos ielidojusi pēc Dārziņa kustības ar kāju un vārtu guvumu nefiksēja.

Drīz pēc tam tiesneši pieņēma vēl vienu strīdīgu lēmumu, noraidot Kristapu Sotnieku par simulēšanu un pārāk lielu tēlošana kritienā. Šajā vairākumā "Salavat Julajev" panāca 3:2, kas bija izšķirošs brīdis mačā.

"Jā, ripa trāpīja pa slidu. Atkāpos, gribēju iegūt labāku pozīciju, lai Linuss (Videls) var man atdot (piespēli). Linuss man diezgan ātri atdeva kājās un jutu, ka atsitās. Varbūt pēc tam bija kaut kāds reflekss, kājas kustība. Ja es varētu apzināti tā gūt vārtus, tad būtu laikam labs futbolists," konstatē Dārziņš.

Savukārt par Sotniekam piešķirto noraidījumu Dārziņš bija piktāks. "Kaut kā kaitinoši pēdējā laikā tie lēmumi. Nesaprotu. Ir otrā perioda beigas, bet iedot tur kaut kādu "daivingu". Labāk būtu ļāvuši noskaidrot labāko laukumā, bet dot "daivingu" pie 2:2... Nezinu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!