Mājaslapā velo.lv sākusies dalībnieku reģistrācija pašmāju lielākā un tradīcijām bagātākā riteņbraukšanas sacensību seriāla – Latvijas Kalnu divriteņu maratona – 2019. gada sezonai. Līdz 31. decembrim ikviens aktīvās atpūtas cienītājs tiek aicināts reģistrēties par īpašu cenu. Jaunā sezona sāksies 28. aprīlī ar līdz šim nebijušu etapu no Valmieras līdz Cēsīm.

Lai arī aktīvā riteņbraukšanas sezona ir noslēgusies, velo cienītāji jau sākuši gatavoties nākamajai. Aizraujošu un notikumiem bagātu 2019. gada sezonu sola pašmāju lielākā un tradīcijām bagātākā riteņbraukšanas sacensību seriāla – Latvijas kalnu divriteņu maratona (iepriekš SEB MTB maratona) – rīkotāji. Nākamā gada seriāls izcelsies ar jaunām un interesantām trasēm, kas būs lieliski piemērotas kā iesācējiem, tā rūdītiem riteņbraucējiem.

Nākamā gada sezonā iekļauti septiņi etapi. Katrs no tiem izcelsies ar savu "odziņu". Pozitīvu pārsteigumu pilns būs jau pirmais etaps. Pirmo reizi distances dažādos braucienos vedīs no Valmieras līdz Cēsīm, ietverot skaistākās un aizraujošākās vietas no abām pilsētām un to apkārtnes. Jaunas un vēl interesantākas distances riteņbraucējus sagaidīs arī Talsu un Siguldas etapos.

Ar īpašu svētku programmu Latvijas Kalnu divriteņu maratona dalībniekus sola uzņemt Jaunpiebalgas pusē esošais "Vanagkalns", kur tik liela mēroga riteņbraukšanas svētki norisināsies pirmo reizi. Dalībnieki ar ģimenēm tiks aicināti uz "Vanagkalnu" doties jau dienu pirms etapa. Vakarā šeit gaidāms vasaras āra kino baudīšanas un virkne citu pārsteigumu. Tikmēr sacensībās riteņbraucējus sagaidīs izaicinošas trases par vēl līdz šim neiepazītām meža takām. Sezonas otrajā daļā riteņbraucējus uzņems Vietalva, Ikšķile un Smiltene.

Mājaslapā velo.lv sākusies dalībnieku reģistrācija 2019. gada sezonai. Ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam ir iespēja izvēlēties starp "Toyota Hybrid", "Lielbāta" Tautas, "Mammadaba" Veselības, vai bērnu braucienu. Piesakoties līdz 31. decembrim, iespējams iegūt īpašu cenu.

2019. gada Latvijas Kalnu divriteņu maratona seriāls:

28.04., Valmiera – Cēsis

12.05., Talsi

26.05., Sigulda

16.06., Jaunpiebalga

14.07., Vietalva

04.08., Ikšķile

21.09., Smiltene

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!