Foto: F64

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks esot saņēmis piedāvājumu no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs", tomēr latvietis to esot noraidījis, vēsta portāla "sportando.com" žurnālists Emiliano Karhia.

"Spurs" basketbolistiem šajā sezonā saspēles vadītāja pozīcijā ir spēlētāju deficīts, jo pirms sezonas smagu savainojumu guva pamatsastāva spēlētājs Dežonte Marejs. Pamatsastāvā šobrīd kā saspēles vadītājs "Spurs" komandai dodas Brins Forbss, bet šajā pozīcijā spēlē arī Patriks Milzs un Deriks Vaits, tomēr neviens no viņiem netiek uzskatīts par spēles veidotāju.

"Spurs" lūkojās pēc saspēles vadītāja Eiropā un uzrunāja arī Strēlnieku, liecina "sportando.com" rīcībā esošā informācija. Taču latvietis nolēma turpināt sezonu Grieķijas komandā Pirejas "Olympiacos".

Strēlnieks šajā sezonā ULEB Eirolīgas turnīrā vidēji spēlē izceļas ar 7,9 punktiem un 1,9 rezultatīvām piespēlēm, savukārt Grieķijas čempionātā viņa kontā 4,8 punkti, 2,3 piespēles un 2,3 atlēkušās bumbas.

Kā zināms, "Spurs" sastāvā šajā sezonā spēlē cits latvietis Dāvis Bertāns, vidēji gūst 6,8 punktus un izcīna 2,7 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!