Foto: F64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta izbraukuma spēles pret Maskavas "Spartak" pauda gandarījumu, ka komandai izdevies atgūt rezultativitāti un izcīnīt vismaz vienu kopvērtējuma punktu.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" pirmdien Maskavā tikai "bullīšos" ar 2:3 (0:1, 0:0, 2:1, 0:0, 0:1) piekāpās Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai "Spartak" vienībai. Pirms tam divās spēlēs pēc kārtas "Dinamo" nespēja atslēgt pretinieku vārtus.

"Pēdējās spēlēs nesanāca gūt vārtus, šodien mums tas izdevās. Priecājamies, ka ieguvām punktu. Dodamies tālāk," preses konferencē pēc spēles lakonisks bija "Dinamo" galvenais treneris.

Punktu gūšanu kā svarīgu izcēla arī Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Brensons Makmilans, kurš spēlē pret "Spartak" izcēlās ar gūtiem vārtiem.

"Šī skatītājiem bija ļoti skatāma spēle. Kārtīga cīņa par vietu izslēgšanas spēļu zonā. Esmu priecīgs, ka spējām parādīt raksturu. Bijām iedzinēju lomā, bet spējām atspēlēties. Beigās tomēr nedaudz par īsu, lai tiktu pie uzvaras. Bet, neskatoties uz to, manuprāt, no šīs spēles ir jāpaņem labais un tā jāturpina arī Sočos," kluba mājas lapā citēts uzbrucējs. "Protams, ir nomācoši, kad izpildi metienus pa vārtiem, taču ripa spītīgi vārtu līniju nešķērso. Tādi brīži sezonā gadās. Domāju, šodien tam tikām pāri."

"Papildlaikā bija spēle no vārtiem uz vārtiem. Man bija teicamas iespējas. Izslidoju arī pret vārtsargu, bet nedaudz nepaveicās. Viņi izslidoja pret Timuru, kurš vārtos bija lielisks. Tā, spēlējot trīs pret trīs notiek. Daudz brīva ledus," spēli analizē Makmilans.

Pēc spēles ar "Spartak" Rīgas komandai trešdien būs izbraukuma mačs ar "Soči" hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!