Foto: F64

Turpinot kārtējo izbraukuma tūri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā, Rīgas "Dinamo" pirmdien, 3. decembrī, Maskavā tikās ar Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto "Spartak" vienību un piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienos ar 2:3 (0:1, 0:0, 2:1, 0:0, 0:1).

Mača pirmajā periodā ritēja strauja un līdzīga spēle, un pirmie vārtus guva mājinieki, Dmitrijam Kaļiņinam pašās trešdaļas beigās realizējot skaitlisko vairākumu.

Otrajā trešdaļā abas komandas savus vārtus nosargāja neskartus, bet otrās trešdaļas sākumā ripa vēlreiz nokļuva "Dinamo" vārtos. Tomēr rezultāts nemainījās, jo tiesneši, caurskatot vārtu gūšanas momentu, fiksēja pārkāpumu, un tie netika ieskaitīti.

Perioda vidū rīdziniekiem izdevās rezultātu izlīdzināt, Brendonam Makmilanam panākot 1:1. Pēc piecām minūtēm "Spartak" atkal izvirzījās vadībā, bet arī šoreiz "Dinamo" atspēlējās, Kevinam Klārkam pārspējot Jūliusu Hudāčeku — 2:2.

Pamatlaiks noslēdzās bez vārtu guvuma, bet pēcspēles metienos veiksmīgāki bija Maskavas "Spartak". Rīgas "Dinamo" līdz ar to ceturtais zaudējums pēc kārtas, toties pārtraukts "sausais" periods bez vārtu guvumiem.

Jāpiezīmē, ka pie rezultativitātes punktiem šajā spēlē tika arī abi Maskavas "Spartak" latviešu leģionāri Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums, kuriem pa vienai rezultatīvai piespēlei.

Spēles gaitai aicinām sekot līdz portāla "Delfi" teksta tiešraidē!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!