Foto: F64

Rīgas "Dinamo" sestdien, 1. decembrī, ar zaudējumu iesāka trīs spēļu izbraukuma tūri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta ietvaros, pirmajā mačā Čeļabinskā ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpjoties vietējai "Traktor" komandai.

Pirmajā trešdaļā pārsvars piederēja rīdziniekiem, kas uzspieda "Traktor" hokejistiem ātru, dinamisku spēli, tomēr pārspēt mājinieku vārtsargu Vasīliju Demčenko neizdevās un pirmās 20 minūtes noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu — 0:0.

Arī pēc 40 spēles minūtēm rezultāts joprojām nebija atklāts, bet trešā perioda sākumā ripa beidzot ielidoja "Traktor" vārtos. Čeļabinskas komandas treneri pieprasīja vārtu gūšanas momenta izskatīšanu, un tiesneši lēma, ka bijis zonas pārkāpums, līdz ar to rīdzinieku vārtu guvums netika ieskaitīts.

Trešā perioda vidū Aleksandrs Šarovs guva pirmos un, kā vēlāk izrādījās, vienīgos vārtus šajā spēlē, nodrošinot mājiniekiem uzvaru ar 1:0.

Pamatlaika beigās "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns nomainīja Timuru Biļalovu pret sesto laukuma spēlētāju, taču arī šo vairākumu rīdzinieki neizmantoja un pagarināja zaudējumu sēriju jau līdz trim neveiksmēm.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!