Foto: AFP/Scanpix

Viena no Latvijas vadošajām daiļslidotājām Angelīna Kučvaļska ceturtdien ierindojās 19.vietā starptautiskajās sacensībās "Tallinn Trophy".

Šo sacensību ietvaros trešdien tika aizvadīta īsā programma, kurā Kučvaļska ar 40,45 punktiem bija tikai 22.vietā, bet vēl viena Latvijas pārstāve Elizabete Jubkāne ar 45,41 punktu bija 19.pozīcijā.

Savukārt ceturtdien notikušajā izvēles programmā Latvijas daiļslidotājas bija mainītās lomās. Vislabāk veicās Kučvaļskai, kura ieguva 85,20 punktus, kas viņai šajā disciplīnā deva 18.vietu, bet Jubkāne par savu priekšnesumu nopelnīja 69,31 punktu un bija 25.pozīcijā.

Noslēgumā divu disciplīnu summā Kučvaļska ieguva 125,65 punktus un 19.pozīciju, kamēr Jubkāne ar 114,72 punktiem bija 23.vietā 28 daiļslidotāju konkurencē.

Tikmēr par sacensību uzvarētāju ar 202,62 punktiem kļuva Krievijas daiļslidotāja Serafima Sahanoviča, kura bija labākā abās programmās.

Pērn tieši Kučvaļska sieviešu konkurencē Latvijai izcīnīja ceļazīmi uz Phjončhanas olimpiskajām spēlēm, kur gan beigās startēja Diāna Ņikitina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!