Pasaules kausa posms 30. novembrī un 1. decembrī norisināsies Vistlerā, Kanādā, uz kurieni Latvijas komanda nepilnā sastāvā devās nedēļas sākumā pēc pirmā posma Austrijā.

Divvietīgā ekipāža Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, kā arī Artūrs Dārznieks visu decembri turpinās trenēties Eiropā, kamēr pārējie sportisti startēs arī nākamajos divos Pasaules kausa posmos Kalgarī un Leikplesidā.

Nāciju kausā, kas pēc Latvijas laika norisināsies piektdienas, 30. novembra, agrā rītā, startēs Ulla Zirne un Riks Kristens Rozītis, bet pārējie sportisti jau ir nodrošinājuši starta vietu Pasaules kausa posmā.

Pēc pirmā Pasaules kausa posma un pirmā BMW sprinta Pasaules kausa posma līdera godā kopvērtējumā vīru konkurencē ir austrietis Volgangs Kindls, bet divvietīgo ekipāžu konkurencē viņa tautieši Tomas Stois/Lorenzs Kollers, bet dalītā piektajā vietā ir divas Latvijas ekipāžas – brāļi Andris un Juris Šici un Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs. Dāmu konkurencē pārliecinoša līdere ir vāciete Natālija Geizenbergere, bet labākā starp latvietēm ir Kendija Aparjode, kura ieņem 10. vietu. Vīru konkurencē kopvērtējumā visaugstāk atrodams Inārs Kivlenieks – 20. vietā.

Vistlerā norisināsies individuālās sacensības, kā arī pirmo reizi sezonā bus komandu stafetes sacensības. Naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika risināsies vīru un divnieku sacensības, bet sestdien vakarpusē pēc Latvijas laika notiks sieviešu un stafetes sacensības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!