Foto: PantherMedia/Scanpix
Īrijas amatieru futbola klubs pārpratuma pēc paziņojis par sava spēlētāja nāvi motocikla avārijā, lai gan viņš sveiks un vesels atrodas Spānijā, raksta britu mediji.

Pagājušās nedēļas beigās Dublinas futbola klubs "Ballybrack FC" paziņoja, ka Fernando Nunjo La-Fuente gājis bojā autoavārijā. Leinsteras amatieru futbola līga ievietoja līdzjūtības sludinājumu ģimenei un klubam, Dublinas kluba spēle ar "Arklow Town" tika atcelta un pārējie mači čempionātā iesākās ar klusuma brīdi, ziņo BBC.

Vēlāk izrādījās, ka jaunais spāņu futbolists ir dzīvs un atrodas Spānijā.

"Spēlētāji un kluba vadība atklājuši, ka notikusi smaga kļūda, kuru izraisīja kluba menedžera vēstule līgai. Tika sasaukta ārkārtas kluba vadības sapulce, kurā par notikušo atbildīgā persona tika atbrīvota no amata. Mēs sazinājāmies ar Fernando, lai noskaidrotu viņa atrašanās vietu un veselības stāvokli, un esam pateicīgi, ka viņš pieņēma mūsu atvainošanos," teikts īru kluba izplatītajā paziņojumā.

Šo drausmīgo kļūmi esot pieļāvusi persona, kurai, izrādās, bijušas "smagas personiskas problēmas", par ko neviens klubā neesot bijis zinājis.

Līga iesākusi šā pārpratuma izmeklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!