Foto: PA Images/Scanpix/LETA

Ekspresīvais Anglijas premjerlīas kluba "Manchester United" treneris Žozē Mourinju nav slēpis emocijas arī UEFA Čempionu līgas H grupas spēlē, kas nodrošināja komandai iekļūšanu astotdaļfinālā.

Kā ziņojām, "Manchester United" savā laukumā H grupas spēlē "Old Trafford" stadionā ar 1:0 (0:0) uzvarēja Šveices klubu "Young Boys" no Bernes. Vienīgos vārtus šajā spēlē kompensācijas laikā guva Maruāns Fellaini, ko Mourinju atzīmēja, rokzvaigznes stilā pret laukumu triecot dzērienu kasti un sirsnīgi apskaujot uzvaras vārtu autoru.

"Svarīgākais bija kvalificēties un dažiem maniem "faniem" un statistikas cienītājiem gribu norādīt, ka es 14 sezonas esmu UEFA Čempionu līgā un 14 reizes manas komandas ir pārvarējušas grupu turnīru," Mourinju citē raidsabiedrība BBC. "Sezonā, kurā es nespēlēju Čempionu līgā, uzvarēju UEFA Eiropas līgā."

Ar šo uzvaru "Manchester United" arī pārtrauca ieilgušo kluba antirekordu – 275 "sausās" spēles minūtes bez gūtiem vārtiem savā laukumā.

Mourinju vadītās komandas sešreiz apstājušās UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā, sešreiz iekļuvušas pusfinālā un divreiz uzvarējušas – 2003./2004. un 2009./2010. gada sezonās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!