Foto: LETA

Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs Šveices pilsētā Cīrihē būs jāiztiek bez sava uzbrukuma līdera Linusa Videla, vēsta komandas preses dienests.

Rīgas "Dinamo" nākamās divas mājas spēles aizvadīs Cīrihē "KHL World Games" ietvaros. Pirmdien rīdzinieki spēkosies ar Sanktpēterburgas SKA, bet trešdien pret Maskavas CSKA.

Videls nav piedalījies iepriekšējās trīs spēlēs pēc kārtas, un arī nākamie divi mači viņam ies secen, jo zviedrs nav devies uz Cīrihi. Viņš šajā sezonā ar 13 vārtiem un 15 piespēlēs ir devītajā vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Tāpat savainots ir arī aizsargs Kristaps Zīle, kā arī uzbrucējs Gunārs Skvorcovs. Savukārt Roberts Mamčics, Roberts Lipsbergs, Mārtiņš Dzierkals, Egils Kalns palīdzēs fārmklubam HK "Liepāja".

Rīgas "Dinamo" uz Cīrihi devās ar trīs vārtsargiem, astoņiem aizsargiem un 14 uzbrucējiem.

Rīgas "Dinamo" sastāvs "KHL World Games" spēlēm Cīrihē.

Vārtsargi: Kristers Gudļevskis, Timurs Biļalovs, Maksims Tretjaks;
aizsargi: Artjoms Aļajevs, Nerijus Ališauskas, Uvis Balinskis, Sergejs Gimajevs, Matjū Majone, Dmitrijs Šuleņins, Kristaps Sotnieks, Marks-Entonijs Zaneti;
uzbrucēji: Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Koltons Gilīss, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!