Foto: LETA

Latviešu uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" komanda svētdien guva astoto uzvaru pēc kārtas Čehijas spēcīgākajā hokeja līgā.

"Ocelārži" pretinieku laukumā ar 3:1 (1:1, 0:0, 2:0) pārspēja Prāgas "Sparta".

Bukarts spēlēja 18 minūtes un vienu sekundi, šajā laikā četras reizes metot pa vārtiem un nopelnot neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Galviņš 19 minūtēs un 14 sekundēs divreiz apdraudēja pretinieku vārtus, veica vienu spēka paņēmienu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koefeicientu.

"Ocelārži" šobrīd ir jau astoņu uzvaru sērija, kas komandai ļauj atrasties turnīra kopvērtējuma galvgalī.

Tikmēr aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" viesos ar 3:4 (0:0, 2:2, 1:1, 0:1) papildlaikā zaudēja Libereces "Bīlī Tigrši".

Cibuļskis šajā mačā laukumā neizgāja, bet Bičevskis spēlēja 14 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Čehijas čempionāta vadībā ar 43 punktiem 22 spēlēs ir Ocelārži, kamēr "Mountfield" ar 39 punktiem 23 mačos ir ceturtajā vietā. Tikmēr aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" ar 30 punktiem 21 cīņā ierindojas 11.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!