Foto: F64

"Optibet" Hokeja līgas (OHL) čempioni "Kurbads" ceturtdien svinēja uzvaru regulārā čempionāta spēlē, izbraukumā ar rezultātu 8:0 (3:0, 4:0, 1:0) sagraujot "Lido" vienību.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Edgars Homjakovs, vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles Mārtiņam Gipteram, bet trīsreiz rezultatīvi asistēja Juris Upītis. Vēl pa vārtiem guva Toms Bluks, Jēkabs Rēdlihs, Toms Hartmanis, Mārcis Zembergs un Mārtiņš Cipulis.

Nepārspēts šajā mačā palika "Kurbada" vārtsargs Denijs Romanovskis, kuram gan nebija daudz darba, jo "Lido" hokejisti veica tikai 12 metienus pa viņa sargātajiem vārtiem.

OHL kopvērtējuma līderpozīcijā ar 39 punktiem 17 mačos ir "Prizma", kam vienu punktu zaudē 15 spēles aizvadījusī "Mogo". Aiz abām vadošajām komandām ar 27 punktiem 16 un 17 mačos ir "Kurbads" un "Zemgale/LLU", kamēr 24 punktus guvusi hokeja skola "Rīga". Sestā ar desmit punktiem 16 cīņās ir "Liepāja", trīs punkti 15 spēlēs ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019. gada 2. martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!