Foto: dynamo.ru

Latvijas hokejistu Mika Indraša un Artūra Kuldas pārstāvētās komandas ceturtdien, 22. novembrī, piedzīvoja zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs.

Uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" "sausā" piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" komandai ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1). Abus vārtus uzvarētājiem guva Andrejs Loktionovs.

Indrašis laukumā pavadīja 15 minūtes un 32 sekundes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un uzvarēja četros no 10 iemetieniem.

Aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" vienība piedzīvoja smagu zaudējumu Sanktpēterburgas SKA — 1:6 (0:1, 1:4, 0:1). SKA tā bija piektā uzvara pēc kārtas, bet "Severstaļ" — ceturtasi zaudējums pēc kārtas.

Kuldam šai mačā ilgākais spēles laiks komandā — 21 minūtes un 35 sekundes. To laikā viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja trīs pretinieku metienus un izdarīja vienu spēka paņēmienu.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas "Dinamo" ar 25 punktiem 30 spēlēs ieņem devīto, bet "Severstaļ" ar 20 punktiem 31 spēlē — pēdējo vietu. Rīgas "Dinamo" joprojām atrodas "play-off" zonā, septītajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!