Foto: DELFI

Kontinentālā hokeja līga (KHL) parādu dēļ diskvalificējusi Bratislavas "Slovan" vadību, tēvu un dēlu Širokijus, informē līga.

Sods abiem piemērots par to, ka "Slovan" joprojām nav norēķinājušies ar spēlētājiem par iepriekšējo sezonu. Bez tā Bratislavas klubam aizliegts piesaistīt jaunus spēlētājus. Līdzīgas sankcijas iepriekš tika piemērotas arī Vladivostokas "Admiral", kuri tāpat nebija izpildījuši savas finansiālās saistības.

"KHL vairākkārt brīdināja hokeja kluba "Slovan" vadību par nepieciešamību cieši sekot parādu dzēšanas grafikam. Startēt 2018./2019. gada sezonā "Slovan" tika atļauts tikai ar nosacījumu, ka tas izpildīs finansiālās saistības, taču izmaksas sezonas laikā neatbilda iepriekš pieteiktajām, un šobrīd "Slovan" tā arī nav samaksājis spēlētājiem par pagājušo sezonu. Saistībā ar to pieņemts lēmums diskvalificēt HK "Slovan" vadību Juraja Širokija vecākā un Juraja Širokija jaunākā personā, kā arī aizliegt reģistrēt līgumus ar spēlētājiem šīs sezonas laikā," teikts KHL izplatītajā paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!