Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA

Losandželosas "Lakers" komanda uz vairākām nedēļām palikuši bez pieredzējušā veterāna Reidžona Rondo, kurš mačā pret Portlendas "Trail Blazers" salauzis roku, ziņo ESPN.

Basketbolistam ir lauzts trešais metakarpālais kauls, atklājis "Lakers" treneris Lūks Valtons. Viņš uzskata, ka traumu 32 gadus vecais saspēles vadītājs guva ceturtās ceturtdaļas vidū; laukumu Rondo pameta piecas minūtes pirms spēles beigām.

"Mēģinot pārtvert bumbu, viņš atsita roku pret grīdu. Mediķi šobrīd cenšas noskaidrot detaļas. Zinu tikai to, ka viņš nevarēs spēlēt vairākas nedēļas," saka treneris.

Šajā spēlē "Lakers" uzvarēja ar 126:117. Reidžons Rondo laukumā pavadīja 15 minūtes un 54 sekundes, realizēja vienu tālmetienu, guva kopumā četrus punktus, izcīnīja divas atlēkušās bumbas un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Pagaidām nav zināms, vai Rondo būs nepieciešama operācija, viņa atgriešanās laukumā tiek paredzēta pēc trim līdz piecām nedēļām, atkarībā no mediķu slēdziena. Sportists arēnu pēc spēles pameta ar apsaitētu roku un no komentāriem atteicās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!