Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" turpina rādīt teicamu sniegumu, Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar uzvarot Austrumu konferences līdervienību Tampabejas "Lightning" un līdz trim panākumiem pagarinot uzvaru sēriju.

Bufalo "Sabres" šajā spēlē uzvarēja ar rezultātu 2:1 (1:0, 1:1, 0:0).

Girgensons pēc vienas spēles izlaišanas laukumā pavadīja 14 minūtes un 48 sekundes, nopelnīja divas soda minūtes, izdarīja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Mača rezultātu pirmā perioda beigās atklāja Džefs Skiners, izvirzot vadībā mājiniekus, bet otrās trešdaļas sestajā minūtē Kails Okposo panāca jau 2:0 "Sabres" labā. Noturēt "sauso" rezultātu Bufalo komandai neizdevās, jo pēc 15 sekundēm Entonijs Kirelli pārspēja Kārteru Hatonu.

Tomēr "Sabres" ar Hatona palīdzību izturēja atlikušo trešo periodu un svinēja uzvaru ar 2:1, sagādājot Tampabejas komandai piekto zaudējumu šajā sezonā.

Neskatoties uz neveiksmi Bufalo, "Lightning" joprojām saglabā līderpozīciju konferences kopvērtējumā, bet "Sabres" pacēlušies uz piekto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!