Foto: AP/Scanpix/LETA

Losandželosas "Kings" komanda šajā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sezonā izmantos jau trešo vārtsargu, jo traumu svētdienas spēlē pret Kalgari "Flames" traumu guva arī Džeks Kembels, vēsta līga.

Kembels šajā regulārā čempionāta spēlē pārrāva menisku un viņam nepieciešama operācija; atlabšanas laiks tiek lēsts uz četrām līdz sešām nedēļām.

Džeks Kembels kļuva par pirmo numuru komandā, kad ceļgala savainojumu oktobrī guva "Kings" pamatvārtsargs Džonatans Kviks. Arī viņam tika sarauts menisks un izdarīta operācija.

Kad Losandželosas klubs pazaudēja Kviku, no fārmkluba Amerikas Hokeja līgā (AHL) tika izsaukts slovāks Peters Budajs, kurš tagad kļuvis par trešo komandas pamatvārtsargu. Viņa pārinieks būs NHL debitants Kelvins Petersens, kurš arī nāk no AHL Ontario "Reign" komandas.

"Kelvinam piemīt mierīgs spēles stils vārtos. Viņam ir arī labi fiziskie rādītāji un pagājušogad Ontario viņam izdevās lieliska debijas sezona," saka "Kings" vārtsargu treneris Bils Renfords. "Mēs priecājamies, ka viņam ir radusies tāda iespēja, taču tajā pašā laikā esam apbēdināti, ka zaudējam vārtsargus vienu pēc otra."

Arī Ontario komanda līdz ar to palikusi bez diviem saviem vadošajiem vārtsargiem un iesaistīs Čārlzu Viljamsu, kurš šosezon aizvadījis tikai vienu spēli,

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!