Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nešvilas "Predators" trešdien turpināja rādīt lielisku sniegumu Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta kārtējā izbraukuma tūrēs, Denverā pārspējot Kolorādo "Avalanche", un arī citās dienas spēlēs emociju netrūka.

"Predators" uzvaru kaldināja Koltons Sisons, kurš guva sezonā otro "hat trick", bet Nešvilas klubs pārspēja pretiniekus ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0). Rezultāts būtu bijis ievērojami citādāks, taču tiesneši pēc videoieraksta noskatīšanās neieskaitīja divus vārtus "Avalanche" komandai.

"Predotors" šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas un 10. uzvara pēc kārtas pār "Avalanche" NHL regulārajā sezonā. Kopumā Nešvilas klubs šosezon uzvarējis visās septiņās līdz šim aizvadītajās izbraukuma spēlēs.

Citā spēlē Vašingtonā Stenlija kausa īpašnieki "Capitals" ar 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) dramatiskā spēlē pārspēja Pitsburgas "Penguins", un vārtu guvēji ir tikai zvaigznes — Sidnijs Krosbijs, Aleksandrs Ovečkins un Tīdžejs Ošī.

Ovečkinam tie bija 235. vārti vairākumā, un viņš tagad vienpersoniski ieņem astotā visu laiku rezultatīvākā vairākuma realizētāja vietu NHL statistikā, kuru pirms tam dalīja ar Marselu Dionni.

Savukārt Ošī šo maču varēja arī nepabeigt un uzvaras vārtus negūt, jo trešā perioda sākumā "Penguins" uzbrucējs Jevgeņijs Malkins jauno hokejistu apturēja ar netīru spēka paņēmienu, par kuru nopelnīja noraidījumu līdz spēles beigām. Ošī divreiz pameta spēli, jo pirmajā periodā pēc pretinieku aizsarga Olli Mātas sitiena ar nūju viņam vajadzēja "salāpīt" kreiso uzaci. Arī pēc Malkina spēka paņēmiena Ošī aizgāja uz ģērbtuvēm, taču atgriezās laukumā un sagādāja savai komandai uzvaru.

"Mana seja izskatās pabriesmīgi, bet jūtos es labi," pēc spēles teica Ošī. "Neatceros, ka man būtu bijusi tāda spēle, bet priecājos, ka pēc abiem incidentiem spēju atgriezties laukumā.

Trešdienas trešajā spēlē Anaheimas "Ducks" pārtrauca Kalgari "Flames" četru uzvaru sēriju, šajā izbraukuma spēlē uzvarot ar 3:2 (2:1, 0:0. 1:1).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!