Foto: PA Images/Scanpix/LETA

UEFA Čempionu līgas futbola turnīra C apakšgrupas spēlē Belgradas "Crvena Zvezda" futbolisti savā laukumā ar rezultātu 2:0 (2:0) negaidīti pārspēja spēcīgo "Liverpool", kas pagājušajā sezonā spēlēja turnīra finālā.

Spēles 22. minūtē Milans Pavkovs pēc Marko Marina izpildītā stūra sitiena ar galvu raidīja bumbu vārtos, bet septiņas minūtes vēlāk viņš izcēlās ar fantastisku tālsitienu, dubultojot "Crvena Zvezda" komandas pārsvaru. Belgradas komandai šo pārsvaru izdevās nosargāt, apturot "Liverpool" futbolistu izmisīgos centienus atspēlēties.

C grupas kopvērtējumā "Liverpool" ar sešiem punktiem četrās spēlēs ierindojas pagaidu pirmajā vietā, bet šis panākums Belgradas komandai deva ceturto punktu grupu turnīrā. Otrdien šīs grupas ietvaros spēkosies arī "Napoli" un Parīzes "Saint-Germain", un šajā mačā komandas var pārņemt līderpozīciju, jo tām attiecīgi ir pieci un četri punkti.

Savukārt A grupas spēlē "Monaco" savā laukumā ar rezultātu 0:4 (0:3) piekāpās Beļģijas vienībai "Club Brugge". Divus vārtus uzvarētājiem guva Hans Vanakens, bet pa vieniem vārtiem guva Veslijs un Rūds Vormers.

A grupas kopvērtējumā "Club Brugge" ar četriem punktiem ir trešajā vietā, bet "Monaco" kontā joprojām ir viens punkts, kas dod pēdējo, ceturto, vietu. Grupas līderes Dortmundes "Borussia" un Madrides "Atletico" otrdien aizvadīs savstarpējo spēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!