Foto: F64

Latvijas hokejistu Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" vadība noliegusi izskanējušo informāciju, ka komandas vadību varētu pārņemt titulētais treneris Oļegs Znaroks, kurš pēc atbrīvošanas no Sanktpēterburgas SKA un Krievijas hokeja izlases šā gada pavasarī ir bez darba.

"Saistībā ar ziņām medijos par pārrunām ar Oļegu Znaroku hokeja klubs "Spartak" oficiāli paziņo, ka šī informācija neatbilst patiesībai. Nekādas pārrunas ar bijušo Krievijas izlases treneri nav bijušas, un tekstā figurējusī honorāra summa ir ziņu publicējušā žurnālista fantāzijas auglis. Mēs ļoti cienām Oļegu Znaroku, kurš pierādījis savu trenera talantu, strādājot klubu līmenī un nacionālajā izlasē, un uzskatām šo informāciju par nekorektu un neētisku. Šobrīd HK "Spartak" vada Alekseja Žamnova treneru štābs ar Igoru Ulanovu un Maksimu Solovjovu. Līdz pārtraukumam KHL čempionātā nekādas izmaiņas treneru korpusā nav plānotas," teikts Maskavas kluba izplatītajā paziņojumā.

Iepriekš Krievijas medijos parādījās arī ziņas, ka Oļegs Znaroks varētu pārņemt Maskavas "Dinamo" un Minskas "Dinamo" vadību, taču arī tās izrādījās nepatiesas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!