Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"FC Barcelona" zvaigzne Lionels Mesi Spānijas futbola čempionāta devītās kārtas spēlē lauzis roku un ilgāku laiku nevarēs palīdzēt komandai, izlaižot gan gaidāmo UEFA Čempionu līgas spēli pret Milānas "Inter", gan nākamo 'El Classico", un treneri meklē viņam aizstājējus.

Traumu Mesi guva aizvadītajā sestdienā spēlē pret "Sevilla", kurā viņa pārstāvētā komanda uzvarēja ar 4:2. Komandas galvenais treneris Ernesto Valverde izteicies, ka atveseļošanās ilgs vismaz trīs nedēļas.

"Mēs esam pazaudējuši pasaulē labāko spēlētāju, taču paliekam "FC Barcelona". Turklāt mums ir Dembele," laikraksta "Gazzetta dello Sport" citē Katalonijas kluba pussargs Ivans Rakitičs. "Mēs redzam, ka "Inter" ir izsalkuši pēc uzvarām, bet Mesi trauma ļaus spēlēt citiem futbolistiem."

Osmans Dembele un Malkolms tika minēti kā iespējamie "FC Barcelona" kapteiņa aizvietotāji, taču Velverde nesteidz atklāt savus plānus, kā aizvietot Mesi. "Jūs, žurnālisti, neesat vienīgie, kas mēģina noskaidrot, kā mēs aizstāsim Leo. To pašu grib arī citu komandu treneri un es netaisos to atklāt," saka treneris. "Mums būs jāatrod veids, kā spēlēt bez viņa."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!