Foto: EPA/Scanpix/LETA
Spānijas futbola granda Madrides "Real" galvenais treneris Hulens Lopetegi ir pārliecināts, ka saglabās savu amatu.

Madrides klubs otrdien UEFA Čempionu līgas mačā ar rezultātu 2:1 savā laukumā pārspēja Čehijas čempioni Plzeņas "Viktoria".

"Labprāt gribētu daudz pārliecinošāku uzvaru, bet pats svarīgākais ir tas, ka izcīnījām trīs punktus. Tas varētu būt labs pavērsiens," pēc uzvaras pauda Lopetegi.

Neskatoties uz uzvaru, neliela daļa mājinieku fanu pēc spēles izsvilpa komandu.

"Neesmu manījis attieksmes maiņu. Līdzjutēji ir jūtīgi un pret mums izturas labi," teica Lopetegi.

"Real" trenera ķermeņa valoda preses konferences laikā liecināja par viņa neapmierinātību ar rezultātu, uz ko norādīja kāds no žurnālistiem.

"Vai tu esi mācījies psiholoģiju? Jūtos labi, neesmu no tiem, kas bieži smaida," atbildēja Lopetegi, kurš svētdienas "El clasico" mačā pret "Barcelona" komandu būs pie "Real" stūres.

"Es patiešām uzticos viņa piedāvātajam spēles stilam. Galvenais ir palikt mierīgiem, turēties kopā un uzticēties futbolistiem. Mēs visu uztveram mierīgi. Jā, dzirdam baumas, bet tas mums netraucē ar pārliecību doties uz "Camp Nou"," atzīmēja "Real" direktors Emīlio Vutragenjo.

"Real" pirms uzvaras pār "Viktoria" komandu piecās spēlēs bija cietusi četrus zaudējumus un vienu reizi nospēlējusi neizšķirti.

Madrides klubs ar 14 punktiem deviņās spēlēs Spānijas čempionāta kopvērtējuma tabulā ieņem septīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!