Foto: F64
"Prizmas" komanda otrdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:2, 1:0) pārspēja "Zemgale"/"Latvijas Lauksaimniecības universitāte" (LLU) vienību.

Mača rezultātu septītajā minūtē atklāja Sandis Grīnbergs, bet otrā perioda 13.minūtē Maksims Širokovs dubultoja mājinieku pārsvaru. Tiesa, sešu minūšu laikā Ričards Bernhards un Juliāns Misjus guva divus vārtus un uzlīdzināja spēles rezultātu.

Tiesa, pēdējais vārds šajā mačā piederēja "Prizma" komandai, trešā perioda 12.minūtē precīzi metot Mikam Komulam.

Šī gada olimpiskais čempions un trīskārtējs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa ieguvējs Oļegs Znaroks piektdien kopā ar komandas galveno treneri Valēriju Kuļibabu novadīja "Zemgale"/LLU treniņu. Tiesa, pieredzējušā speciālista padomi jelgavniekiem nav nesuši augļus, jo viņi cietuši divus zaudējumus pēc kārtas.

Kopvērtējuma līderpozīcijā ar 26 punktiem desmit mačos atrodas "Mogo", bet no tās par vienu punktu atpaliek "Prizma", kas gan aizvadījusi jau 12 spēles. Aiz abām vadošajām komandām ar 17 punktiem desmit un 11 mačos ir "Rīga" un "Zemgale"/LLU, kamēr tālāk ar 15 punktiem seko čempione "Kurbads". Visbeidzot sestā ar pieciem punktiem ir "Liepāja", kamēr trīs punkti ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!