Foto: AFP/Scanpix/LETA
Spānijas kluba Madrides "Real" un Horvātijas izlases pussargs Luka Modričs noraidīja iespēju, ka varētu kādreiz apvienot spēkus kopā "Barcelona" un Argentīnas izlases līderi Lionelu Mesi.

"Es spēlēju pret Mesi, nevis kopā ar viņu. Lionels ir viens no labākajiem spēlētājiem vēsturē, bet es nekad nespēlēšu kopā ar viņu," intervijā "France Football" sacīja Modričs.

Modričs ar savu sniegumu aizvadītajā sezonā pārtrauca Mesi un Krištianu Ronaldu desmit gadus ilgo dominanci cīņā par gada labākā futbolista titulu. Modričs bija savas izlases vilcējspēks, lai to negaidīti aizvestu līdz Pasaules kausa izcīņas finālam. Centra pussargs turnīra laikā guva divus vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlēja, kā arī tika atzīts par sacensību vērtīgāko spēlētāju. Pēdējos gados viņš ir stabils "Real" pamatsastāva spēlētājs, kurš pagājušajā sezonā 43 spēlēs guva divus vārtus un arī triumfēja Čempionu līgā. Savukārt Mesi pirmo reizi kopš 2006. gada netika nominēts gada labākā spēlētāja balvai.

28. oktobrī Spānijas čempionātā Modričs un Mesi tiksies viens pret otru kārtējā "El Classico" mačā starp Madrides "Real" un "Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!