Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA
Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu sestdien guva vārtus Itālijas A sērijas mačā, kaldinādams Turīnas "Juventus" komandas uzvaru.

"Juventus" viesos ar rezultātu 2:0 (2:0) pārspēja "Udinese" vienību.

Mača rezultātu 33.minūtē atklāja "Juventus" urugvajiešu pussargs Rodrigo Bentankurs, kurš bija precīzs ar galvu pēc ātra pretuzbrukuma. Savukārt Ronaldu izcēlās četras minūtes vēlāk, kad palika nepieskatīts pretinieku soda laukumā.

Ronaldu šosezon A sērijā guvis četrus vārtus.

Kā vēstīts, Lasvegasas policija atsākusi izmeklēšanu pret Ronaldu par apsūdzībām izvarošanā. Runa ir par 2009.gada jūnijā notikušo incidentu starp futbolistu un bijušo amerikāņu modeli Ketrīnu Majorgu, kura apgalvo, ka portugālis viņu 2009.gada 13.jūnijā izvaroja Lasvegasas viesnīcas luksusu numurā.

"Juventus" šosezon Itālijas čempionātā astoņās spēlēs guvusi maksimāli iespējamos 24 punktus un ir pārliecinoša turnīra līdere, tuvāko sekotāju, septiņas cīņas aizvadījušo "Napoli", apsteidzot par deviņiem punktiem.

Šosezon bālu sniegumu rādošais Anglijas futbola premjerlīgas grands Mančestras "United" sestdien astotās kārtas spēlē nonāca iedzinējos ar divu vārtu deficītu, tomēr 20 minūšu laikā guva trīs vārtus un izrāva uzvaru.

Mančestras vienība savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:2) apspēlēja Ņūkāslas "United".

Viesi jau spēles pirmajās desmit minūtēs guva divus vārtus. Vispirms uzbrukumu ar precīzu sitienu tālajā apakšējā stūrī noslēdza brazīliešu pussargs Kenedijs, bet nedaudz vēlāk no aptuveni 12 metriem trāpīgs bija japānis Jošinori Muto.

Tiesa, Mančestras futbolisti mača pēdējās 20 minūtēs guva trīs vārtus un izrāva uzvaru. 70.minūtē brīvsitienu realizēja spāņu pussargs Huans Mata, bet sešas minūtes vēlāk ar precīzu sitienu no distances izcēlās francūzis Antonī Marsiāls. Mača kulminācija bija pamatlaika pēdējā minūtē, kad pēc centrējuma soda laukumā ar galvu precīzi sita čīlietis Aleksis Sančess.

Mančestras "United" iepriekšējās četrās spēlēs neizjuta uzvaras garšu. Divi no mačiem bija premjerlīgā, bet pa vienam UEFA Čempionu līgā un Līgas kausā.

Mančestras vienībai šis ir sliktākais sezonas sākums pēdējo 29 gadu laikā, kā dēļ ir apdraudēts komandas galvenā trenera Žuzē Mourinju amats.

Tāpat uzvaru astotās kārtas spēlē svinēja Totenhemas "Hotspur", kas savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja Kārdifas "City".

Mājiniekiem vienīgos vārtus guva angļu pussargs Ēriks Daiers, kurš bija precīzs spēles astotajā minūtē.

Tikmēr pārliecinošu uzvaru sestdien izcīnīja "Bournemouth", kas viesos ar 4:0 (3:0) sagrāva "Watford" futbolistus. Uzvarētājiem divus vārtus guva Norvēģijas futbolists Džošua Kings.

Tāpat pie panākuma tika ambiciozā Vulverhemptonas "Wanderers", kas viesos ar 1:0 (0:0) guva virsroku pār Londonas "Crystal Palace".

Kopvērtējumā Mančestras "City" un "Liverpool" ir pa 19 punktiem septiņās spēlēs, taču augstāk ir mančestrieši, kuriem ir labāks iesisto un ielaisto vārtu rādītājs. Ar 18 punktiem seko "Hotspur", bet tālāk ar 17 punktiem ir Londonas "Chelsea".

Svētdien kārtas centrālajā spēlē Mančestras "City" līderu duelī uzņems "Liverpool" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!