Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Jekaterinburgas "Avtomobiļist" turpina lieliski iesākto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu, izcīnot jau 14. uzvaru pēc kārtas.

Piektdien izbraukuma spēlē Habarovskā "Avtomobiļist" ar 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) pārspēja vietējo "Amur" komandu, izšķirošo pārsvaru panākot mača trešajā periodā.

Sākotnēji viesi izvirzījās vadībā ar 2:0, bet mājiniekiem izdevās rezultātu izlīdzināt. Izšķirošie notikumi šajā spēlē risinājās pēdējās septiņās minūtēs, kad Jekaterinburgas hokejistiem izdevās gūt trīs bezatbildes vārtus un panākt 5:2 savā labā.

Šo sezonu Jeketerinburgas klubs iesāka izbraukumu un uzvaru pār Rīgas "Dinamo" 2. septembrī un kopš tā laika "Avtomobiļist" nav zaudējuši nevienā no 14 nospēlētājiem mačiem. No 14 uzvarām 12 bijušas pamatlaikā, bet divas — pagarinājumā.

Pašreizējais uzvaru rekords KHL pieder Sanktpēterburgas SKA, kas iepriekšējā sezonā izcīnīja 20 uzvaras pēc kārtas.

Vēl piektdien Pekinas "Kuņluņ Red Star" "sausā" ar rezultātu 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Čeļabinskas "Traktor", Ķīnas kluba vārtsargam Aleksandram Lazušinam atvairot visus 25 pretinieku metienus.

Magņitogorskas "Metallurg" izbraukumā Vladivostokā ar 4:3 (1:2, 1:1, 2:0) pārspēja vietējo "Admiral" komandu. Uzvaras vārtus 40 sekundes pirms pamatlaika beigām "metalurgu" labā guva Vojteks Voļskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!