Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā turpina dominēt Jekaterinburgas "Avtomobilist" komanda, jo tā trešdien izcīnīja 13.uzvaru tikpat šosezon aizvadītajās spēlēs.

"Avtomobilist" viesos ar 5:3 (2:2, 2:1, 1:0) pārspēja Vladivostokas "Admiral".

Trešdienas mačā "Avtomobilist" gan jau ceturtajā minūtē nonāca iedzinējos, kad "Admiral" labā vārtus iemeta Deniss Viharevs, tomēr viesi no Jekaterinburgas pirmajā periodā paguva arī izvirzīties vadībā, pa vārtiem gūstot Anatolijam Goliševam un Kirilam Ļaminam.

Lai arī pirms perioda beigām Viharevs panāca neizšķirtu, pašā otrās trešdaļas sākumā viesi īsā laikā guva divus vārtus pēc kārtas un nobruģēja ceļu pretī uzvarai.

Citā mačā ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Magņitogorskas "Metallurg", kas viesos ar 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) uzveica Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Septīto uzvaru pēc kārtas trešdien guva arī Maskavas CSKA, kas izbraukumā ar 3:2 (0:0, 1:0, 1:2, 1:0) pagarinājumā pārspēja Astanas "Baris", kam tādējādi pārtrūkusi trīs panākumu sērija.

Uzvaru CSKA klubam nodrošināja Kirila Kaprizova metiens pagarinājuma otrajā minūtē.

Rietumu konferences vadībā ar 20 punktiem 12 spēlēs ir Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", bet tikpat punktu 13 mačos ir CSKA komandai. Tālāk ar 19 punktiem 12 cīņās seko Sanktpēterburgas SKA, bet ceturtā ar 15 punktiem 13 spēlēs ir Jaroslavļas "Lokomotiv", kamēr Rīgas "Dinamo" un "Soči" tikušas pie 13 punktiem attiecīgi 12 un 13 spēlēs.

Par punktu atpaliek Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas ir septītā, bet Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" un Maskavas "Dinamo", kur spēlē Miks Indrašis, ar deviņiem punktiem atrodas uzreiz aiz labāko astoņnieka.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir maksimāli iespējamie 26 punkti 13 mačos, bet 24 punkti ir Boba Hārtlija trenētajai Omskas "Avangard".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!