Foto: F64
Rīgas "Prizma" otrdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) čempionāta līderu spēlē savā laukumā ar 2:1 (0:0, 0:0, 2:1) uzvarēja valsts čempionus "Kurbads" hokejistus.

Visi vārti šajā mačā tika gūti noslēdzošajā periodā. Pirms šīs sezonas savu sastāvu pamatīgi pastiprinājusī "Prizma" 42.minūtē realizēja skaitlisko vairākumu, precīzi metot Sergejam Pečuram, bet vēl pēc četrām minūtēm Kristaps Riekstiņš laukuma saimnieki pārsvaru dubultoja.

"Kurbads" centās atspēlēties, cerības palielinot 53.minūtē, kad vairākumu pēc Gunta Galviņa un Krišjāņa Rēdliha piespēlēm realizēja Jānis Sprukts, tomēr beigās "Prizma" izturēja, lai arī vēl vienu reizi palika mazākumā, bet "Kurbads" beigās divas reizes mainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju.

"Prizma" izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un piekto sešos mačos, kamēr "Kurbadam" šis bija otrais zaudējums pēdējās trīs spēlēs.

Kopvērtējuma līderpozīcijā ar 16 punktiem sešās spēlēs ir "Prizma", bet tālāk ar deviņiem punktiem seko "Mogo"un "Kurbads", kas aizvadījušas attiecīgi četras un piecas spēles. Aiz labāko trijnieka ar astoņiem punktiem piecās spēlēs ir "Rīga", piecus punktus četros mačos ieguvusi "Zemgale"/LLU vienība, vienu punktus iekrājusi "Liepāja", kamēr "Lido" hokejisti ir bešā.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!