Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Keids Fērčailds pēc zaudējuma Habarovskas "Amur" neslēpa, dažreiz komandām sportā uzvarai pietiek ar veiksmes palīdzību, hokejists citēts kluba mājaslapā.

Rīdzinieki pirmdien, aizvadot otro spēli divu dienu laikā, ar 1:2 izbraukumā piekāpās "Amur", kuri uzvaru guva ar ļoti veiksmīgu vārtu guvumu. Otrā perioda sākumā Bogdans Potehins pa kreiso malu apslidoja Lauri Dārziņu un praktiksi no "nulles" leņķa uzmeta vārtu virzienā. Lai gan Kristers Gudļevskis bija nosedzis vārtu tuvo stūri, ripa atrada spraudziņu, lai ielidotu vārtos.

"Rādījām labu sniegumu, izveidojām daudz momentus, lai gūtu vārtus, taču šodien guvām tikai vienus. Iesākām maču labi, gūstot vārtus vairākumā. Lai arī viņi ātri vienus atspēlēja, man bija sajūta, ka viss būs kārtībā. Mēs pilnībā kontrolējām spēli. Reizēm tā notiek – viņi guva veiksmīgus vārtus un spēja uzvaru nosargāt," saka Fērčailds.

Amerikāņu hokejistam šis bija otrais mačs sezonā, un viņš guva vienīgos vārtus Rīgas "Dinamo" rindās. "Pats jutos ļoti labi. Jā, kādu laiciņu nebiju spēlējis. Iepriekšējā spēlē, Ķīnā, izgāju uz ledus un jutos labi. Guvu klasiskus vairākuma vārtus. Visu darbu vārtu priekšā izdarīja Makmilans, kurš pilnībā nosedza vārtsargam skatu. Man tikai bija jāmet uz vārtiem."

Sezonas tālāko izbraukumu Rīgas "Dinamo" noslēgs trešdien ar cīņu Vladivostokā pret "Admiral". "Ar šādu spēli mēs varam tikt pie punktiem izbraukuma noslēdzošajā spēlē. Rīt varēsim mierīgi atjaunot spēkus un sagatavoties spēlei pret "Admiral". Ja turpināsim iesākto darbu, vārtus noteikti gūsim."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!