Foto: F64
"Optibet" Hokeja līgas (OHL) čempione "Kurbads", gatavojoties jaunajai Latvijas čempionāta sezonai, izcīnījusi uzvaru "Amber Puck" pārbaudes turnīrā.

"Kurbads" sacensību ietvaros uzvarēja visās turnīra spēlēs, ar 4:0 pārspējot "Lido" un ar 2:1 uzvarot "Zemgale"/LLU. Tāpat ar 9:4 tika pārspēta arī "Liepāja", kas ar trīs panākumiem ļāva gūt panākumu sacensībās.

"Zemgale"/LLU izcīnīja divas uzvaras, kas ļāva ieņemt otro vietu, "Liepāja" guva panākumu vienā mačā, bet "Lido" piedzīvoja neveiksmi visos dueļos, ierindojoties pēdējā pozīcijā.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Lauris Bajaruns no "Liepājas" vienības.

Savukārt par labāko vārtsargu tika nosaukts Kārlis Reinis Riba no "Lido", bet labākā aizsarga balvu saņēma Krišs Grundmanis (Zemgale"/LLU), kamēr par labāko uzbrucēju tika atzīts "Kurbads" hokejists Edgars Homjakovs.

Latvijas čempionātu "Kurbads" sāks 8.septembrī, uzņemot "Liepāju", savukārt no 19. līdz 21.oktobrim viņi savās mājās otro gadu pēc kārtas uzņems Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa izcīņas otro kārtu.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Turnīrā piedalīsies "Kurbads", "Zemgale"/LLU, "Mogo", "Liepāja", "Prizma", hokeja skola "Rīga" un "Lido" komandas.

Pērn OHL finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!