Foto: F64

Gaidot labākus piedāvājumus, pieredzējušie Latvijas izlases hokejisti, aizsargi Guntis Galviņš un Krišjānis Rēdlihs sezonas sākumā pievienosies divkārtējiem Latvijas čempioniem hokejā "Kurbads", informē kluba preses dienests.

Līdz ar Rēdlihu un Galviņu komandai pievienojies arī uzbrucējs Lauris Rancevs. Abi pērnās sezonas Rīgas "Dinamo" aizsargi sezonu iesāks HK "Kurbads", gaidot piedāvājumus no ārzemēm, bet Lauris Rancevs komandai pievienojies līdz sezonas beigām.

Guntis Galviņš pēdējās trīs sezonas pavadījis Rīgas "Dinamo", 37 spēlēs gūstot divus vārtus un deviņas reizes rezultatīvi asistējot. Kopumā Rīgas komandā Galviņš aizvadījis astoņas sezonas. Aizsarga kontā arī 12 pasaules čempionāti un dalība 2010. gada Vankūveras olimpiskajās spēlēs.

Krišjānis Rēdlihs līdz šai sezonai bija viens no retajiem Latvijas hokejistiem, kurš pārstāvējis Rīgas "Dinamo" kopš tā dibināšanas. Aizvadītajā sezonā Rēdliha kontā deviņi punkti 39 spēlēs. Krišjānis Rēdlihs piedalījies trīs olimpiskajās spēlēs un deviņos pasaules čempionātos. HK "Kurbads" Krišjānis pievienojas savam brālim Jēkabam Rēdliham.

Lauris Rancevs sezonu uzsāka Rīgas "Dinamo" treniņnometnē, tomēr neizturēja konkurenci par vietu sastāvā un pievienojās HK Kurbads. Iepriekšējā sezonā Rancevs spēlēja HK "Zemgale/LLU", 30 spēlēs tiekot pie 16(7+9) rezultativitātes punktiem.

Nedēļas nogalē HK "Kurbads" dodas uz Liepāju, lai piedalītos "Amber Cup" turnīrā, kur pretī stāsies citas Latvijas čempionāta komandas.

HK "Kurbads" ar jaunajiem spēlētājiem sastāvā Latvijas čempionātu uzsāks 8. septembrī "Kurbads" ledus hallē ar spēli pret HK "Liepāja". No 19.-21. oktobrim "Kurbads" ledus hallē komanda piedalīsies Kontinentālā kausa izcīņas otrajā kārtā.

Kluba sezonas mērķi ir atkārtoti aizstāvēt Latvijas čempiona titulu, kā arī iekļūt Kontinentālā kausa finālčetriniekā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!