Foto: AFP/Scanpix/LETA

Pievienoties Itālijas futbola grandam Turīnas "Juventus" portugāļu zvaigznei Krištianu Ronaldu bija viegls lēmums, atklāja spēlētājs.

Jau ziņots, ka "Juventus" komanda jūlijā Ronaldu par 112 miljoniem eiro nopirka no Spānijas granda Madrides "Real", kur portugālis bija kļuvis par kluba visu laiku labāko vārtu guvēju.

"Nekad nebiju domājis, ka spēlēšu šajā komandā, taču dažas lietas notiek dabiski," video straumēšanas platformai DAZN noteica Ronaldu. "Pievienoties "Juventus" bija viegls lēmums. Madridē paveicu neticamas lietas, uzvarot visus iespējamos turnīrus, tomēr tā ir daļa no pagātnes."

Portugāles superzvaigznes sirdi sasildījis pagājušajā sezonā pieredzētais, kad viņam pēc akrobātiski gūtiem vārtiem "Juventus" fani aplaudējuši, lai gan tobrīd viņš spēlējis pretinieces "Real" sastāvā.

"Mazas detaļas mēdz izšķirt nozīmīgus lēmumus. Tas, ko redzēju Turīnas komandas stadionā, palīdzēja man pieņemt lēmumu. Biju pārsteigts, ka cilvēki man aplaudēja, jo nekas tāds iepriekš ar mani nebija noticis," norādīja Ronaldu. "Esmu ļoti laimīgs šajā komandā. Smagi trenējamies divreiz dienā, un man patīk "Juventus" treniņi un komandas mentalitāte. Viņiem ir īpašas metodes, visi komandas pārstāvji ir ļoti profesionāli, un tādēļ jūtos labi."

Ronaldu sestdien aizvadīja savu debijas spēli Itālijas A sērijas čempionātā, palīdzot "Juventus" valsts čempionu titula aizstāvēšanu sākt ar grūtu uzvaru 3:2 pret Veronas "Chievo". Portugālis gan šajā spēlē vārtus neguva.

"Vēlos ar "Juventus" uzvarēt UEFA Čempionu līgā. Koncentrēsimies šim mērķim un iesim tam pretī soli pa solim neatkarīgi no tā, vai tas izdosies šogad, vai nākamo gadu laikā. Tāpat kluba mērķis ir uzvarēt Itālijas čempionātā un kausa izcīņā," izteicās portugālis.

Uzvarot Čempionā līgā ar "Juventus", Ronaldu var kļūt par otro spēlētāju vēsturē, kurš to paveicis ar trīs dažādām komandām (pirms tam vienu reizi ar Mančestras "United" un četras reizes ar "Real"). Līdz šim šajā turnīrā triumfēt, pārstāvot trīs dažādas komandas, spējis tikai slavenais nīderlandietis Klarenss Zēdorfs.

Turīnas vienība A sērijā uzvarējusi pēdējās septiņas sezonas pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!