Ilggadējais Latvijas futbola izlases aizsardzības balsts Kaspars Gorkšs aizvadītajā nedēļā oficiāli noslēdza savu karjeru, un "Lattelecom" televīzijas kanāla "360TV" raidījuma "Hattrick" jaunās sezonas pirmajā raidījumā viņš atskatījās uz karjeras interesantākajiem brīžiem.

Gorkšs šobrīd jau strādā Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā, tomēr oficiālu punktu savai karjerai viņš pielika aizvadītajā nedēļas nogalē sava pirmā kluba "Auda" sastāvā.

Gorkšs bija "Hattrick" jaunās sezonas pirmā raidījuma galvenais viesis. Runājot par savas spēlētāja karjeras spilgtākajiem brīžiem, viņš nosauca savu iecienītāko treneri, savu mīļāko pilsētu, mīļāko stadionu un bāru.

"Vispār man "Queen Park Rangers" laiks ir ļoti palicis atmiņā, jo klubam bija ļoti kolorīti īpašnieki – Flavio Briatore un Bērnijs Eklstons. Eklstons no miskastes vilka spēlētāju neizdzertās pudeles un lika atpakaļ uz galda. Briatore izcēlās ar filmas "Krustēvs" cienīgām runām," stāstīja Gorkšs.

Pilnu interviju ar Kasparu Gorkšu varēs vērot raidījumā "Hattrick" "Lattelecom" televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut" trešdien pulksten .

"Audā" Gorkšs aizvadījis 77 spēles un guva deviņus vārtus. Pēc tam 2002. gadā aizsargs parakstīja līgumu ar Zviedrijas futbola klubu "Osters", tā aizsākot savu iespaidīgo starptautisko karjeru, kuras laikā pārstāvēja vairākus slavenus Anglijas futbola klubus kā "Blackpool", Londonas "Queens Park Rangers", Volverhemptonas "Wanderers" un "Reading", kurā debitēja Anglijas premjerlīgā.

Pēc Anglijas perioda Gorkšs vēl spēlējis Grieķijā, superlīgas klubā "Ergotelis", un Čehijā, Prāgas "Dukla". Latvijā viņš spēlējis "Ventspils", "Liepājas" un "Riga FC" sastāvos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!